Najnovije vesti
Home / Bor / Oproštajni baletski gala koncert Konstantina Kostjukova u Boru
Oproštajni baletski gala koncert Konstantina Kostjukova u Boru

Oproštajni baletski gala koncert Konstantina Kostjukova u Boru

Ustanova „Centar za kulturu opštine Bor“ organizuje oproštajni baletski gala koncert Konstantina Kostjukova u četvrtak, 30. novembra u sali Muzičke škole u Boru. 

Radi se o jedinstvenom programu iz oblasti baletske umetnosti na našim prostorima koji je već izveden u mnogim gradovima u zemlji i inostranstvu, uvek sa velikim uspehom i odzivom publike. Program ovog Gala koncerta omogućiće publici da vidi delove najpopularnijih ostvarenja iz klasičnog baleta (,,Labudovo jezero’’ i ,,Uspavana lepotica’’ Petra Iliča Čajkovskog…), neoklasičnih baleta (,,Grk Zorba’’ Mikisa Teodorakisa, ,,Kraljica Margo’’ na muziku Gorana Bregovića) i modernog baleta (,,Ko to tamo peva’’ i ,,Tango’’ Vojislav Voki Kostić) itd.

Na Gala koncertu baletskih zvezda gledaoci će da uživaju u vrhunskim ostvarenjima najslavnijih stranih i domaćih kompozitora. U ovom programu, pored legendarnog Konstantina Kostjukova, učestvuju prvaci Baleta Narodnog pozorišta.

Početak koncerta zakazan je za 19 sati.

Karte po ceni od 400 dinara mogu se kupiti do 16 .novembra a sve dodatne informacije mogu se dobitina brojeve telefona 030/458- 546 od 8 do 14 sati i na 064/861-97-48.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>