Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Open kup Zaječar 2017: Karate klub „Zmaj“ treći!
Open kup Zaječar 2017: Karate klub „Zmaj“ treći!

Open kup Zaječar 2017: Karate klub „Zmaj“ treći!

U organizaciji Srpske Karate Federacije GKF Hachi-O-Kai Martial Arts i Karate kluba „Lavlje srce“ iz Zaječara,  za vikend je u sali zaječarske Gimnazije održan turnir ZAJEČAR OPEN 2017. 

Na turniru je učešće uzelo 23 kluba sa oko 220 takmičara iz 4 države regiona. Karate klub „Zmaj“ Zaječar zauzeo je treće mesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 10 zlatnih,9 srebrnih i 1 bronzanom medaljom.

Karate klub Zmaj i grad Zaječar bogatiji su za pet majstorskih zvanja – Crni pojas 1. dan Nikola Petrović i Veljko Božinović, Crni pojas 2. dan Nikola Glišić i Aleksandar Dimitrijević  i Crni pojas 3. dan Vladica Trajkovski.

U generalnom plasmanu najuspešniji su bili: KK MUSAŠI iz Knjaževca, KK LAVLJE SRCE iz Zaječara, KK ZMAJ iz Zaječara i KK ZATOIČI iz Zaječara.

Titulu „LAVLJE SRCE 2017.“, za najsrčanijeg i najkorektnijeg borca osvojila je Jovana Radovanović iz KK MUSAŠI iz Knjaževca.

Naredno takmičenje biće PRVENSTVO SRBIJE 2. aprila u Žablju kod Novog Sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>