Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Okrugli sto na temu „Sinergijom do javne uprave“ u četvrtak, 20. jula u Zaječaru
Okrugli sto na temu „Sinergijom do javne uprave“ u četvrtak, 20. jula u Zaječaru

Okrugli sto na temu „Sinergijom do javne uprave“ u četvrtak, 20. jula u Zaječaru

U četvrtak, 20. jula u sali Regionalne agencije za razvoj Istočne Srbije – RARIS, sa početkom u 11 sati, biće organizovan okrugli sto na temu  „Sinergijom do bolje javne uprave“.

Cilj okruglog stola  je pronalaženje metoda  da se u sinergičnom delovanju javnih uprava i organizacija civilnog društva u gradu Zaječaru, rad javnih službi dodatno poboljša i približi građanima Zaječara.

Okrugli sto je osmišljen kao svojevrsna debata u kojoj će  predstvanici institucija policije, obrazovanja, zdravstva izlože svoje probleme, zapažanja i pojedinosti koje imaju u svom radu i u procesu reformi svojih institucija. Deo je dvogodišnjeg projekta „Partnerstvom do dobre JAvne uprave“. Misija projekta je da doprinese stvaranju i primeni propisa i reformi javne uprave, koji podrazumevaju veći fokus na građane i njihovo učešće u reformi javne uprave, kao i poboljšanje transparentnosti i odgovornosti javne uprave za kvalitet usluga.

Projekat spovode Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Centar za evropske politike (CEP), uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), i saradnju 12 partnerskih organizacija iz različitih gradova i opština Srbije, među kojima je i Timočki omladinski centar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>