Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Održano takmičenje u preduzetničkim veštinama u Beogradu -Učenice zaječarske Tehničke škole osvojile TREĆE MESTO
Održano takmičenje u preduzetničkim veštinama u Beogradu -Učenice zaječarske Tehničke škole osvojile TREĆE MESTO

Održano takmičenje u preduzetničkim veštinama u Beogradu -Učenice zaječarske Tehničke škole osvojile TREĆE MESTO

Nacionalno finale „Poslovni izazov“ – takmičenje srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama, održano je u Beogradu. Pravo učešća ostvarile su po tri prvoplasirana tima sa svakog od četiri regionalna takmičenja koja su održana u Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu. Grad Zaječar predstavljale su Ana Stojanović i Nevena Milenković. učenice trećeg razreda obrazovnog profila Elektrotehničar informacionih tehnologija zaječarske Tehničke škole. 

Ekipa u kojoj je bila Nevena Milenković osvojila je treće mesto i plasman na Poslovnom izazovu zapadnog Balkana koji će od 21. do 23. aprila ove godine biti održan u Sarajevu gde će imati priliku da se takmiče sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.

„Ponosni smo na Nevenu i Anu i naravno na njihove mentore, Dejana Nikolića i Nikicu Dinića. Čestitamo na predstavljanju škole u lepom svetlu i postignutom rezultatu“, kažu u Tehničkoj školi.

Takmičenje Poslovni izazov organizuje organizacija Dostignuća Mladih u Srbiji uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Američke agencije za međunarodni razvoj USAID, UniCredit banke i Metropolitan Univerziteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>