Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Održano Otvoreno prvensto Zaječara u tenisu
Održano Otvoreno prvensto Zaječara u tenisu

Održano Otvoreno prvensto Zaječara u tenisu

U organizaciji Teniskog kluba „AS Timok“ i Teniskog saveza Istočne Srbije danas je u O.Š. „Ljubica Radosavljevic Nada“ u Zaječaru odigran teniski turnir Otvoreno prvenstvo Zaječara, za devojčice i dečake do 8 godina.

Današnji turnir u Zaječaru je turnir treće kategorije iz zimskog kalendara takmičenja u mini tenisu, crveni nivo (tennis 10s).

Učestvovali su takmičari iz Bora, Negotina i Zaječara, a u jako neizvesnom finalu, gde se igrao zlatni poen, Luka Lazić, takmičar zaječarskog AS Timoka nije imao sreće da osvoji turnir, ali je osvojio pehar za odlično drugo mesto.Prvo mesto pripalo je Stefanu Đorđeviću iz Bora.

Polufinalisti, osvajači medalja su Anđela Stevanović (TK Bor) i Veljko Đorđević (AS Timok).

Dobre partije i napredak u igri bio je primetan i kod mlađih takmičara: Janka Mladenovića, Uroša Miloševića i Nevene Mitić, članova TK AS Timok, od kojih se dobri rezultati očekuju već na sledećem turniru koji će po kalendaru biti održan 03. decembra u Zaječaru.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>