Najnovije vesti
Home / Društvo / Održana NLP radionica na Fakultetu za menadžment u Zaječaru
Održana NLP radionica na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Održana NLP radionica na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, danas je održana NLP info radionica, koja osim uspešne komunikacije, pruža znanja, metode, veštine i tehnike o postizanju izvrsnosti, uspeha, sreće i zadovoljstva na ličnom i profesionalnom planu.

Neurolingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski komunikacioni model, odnosno metodologija u čijem fokusu je komunikacija sa samim sobom u cilju uspešne komunikacije sa drugim ljudima.

„NLP je efikasan zato što je proistekao iz nauke, iz tri grane psihoterapije. Ovde je važna komunikacija sa samim sobom jer kada neke stvari iskomuniciramo dobro sa samim sobom onda možemo i sa drugim ljudima. NLP jeste u prvom momentu najviše orjentisan ka sebi, a onda i ka drugim ljudima. Komunikacijom sa sobom, mi sebe uvodimo u neka dobra ili manje korisna stanja i to baš jeste zadatak, da korišćenje NLP metodolige, mi sebe uvedemo u jaka resursna stanja i na taj način vodimo sebe ka uspehu“, rekao je Luica Radivojević, NLP trener u NLP centru.

On je dodao da ovaj metod pomaže da drugima uspešno priđemo, da ih razumemo, uspostavimo usaglašenost i krenemo dalje u pregovore, prodaju, uticaj i ostalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>