Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Održana 8. sednica Privremenog organa u Zaječaru
Održana 8. sednica Privremenog organa u Zaječaru

Održana 8. sednica Privremenog organa u Zaječaru

Danas je održana 8.sednica Privredmenog organa grada Zaječara.

Na sednici su usvojene Strategije za procenu rizika  Odeljenja za lokalnu poresku administraciju, Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalnu policiju, Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Odeljenja za opšte, zajedničke, i normativno-pravne poslove, kao i Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj, privredu i društvene delatnosti.

Usvojen je i Predlog Pravilnika o finansijskom upravljanju i kontroli Odeljenja za opšte, zajedničke i normativno-pravne poslove, Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj, privredu i društvene delatnosti, Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalnu policiju, Odeljenja za finansije, kao i Odeljenja za lokalnu poresku administraciju.

Članovi Privremenog organa usvojili su i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Statut Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar i na Statut Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking“.

Dato je i ovlašćenje predsedniku Privremenog organa grada Zaječara za zaključenje ugovora o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Nišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>