Najnovije vesti
Home / Bor / TREĆI MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU „SLOBODAN PERIŠIĆ PEKI – BOR 2020″
TREĆI MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU „SLOBODAN PERIŠIĆ PEKI – BOR 2020″
Foto: DOO Lefter Bor

TREĆI MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU „SLOBODAN PERIŠIĆ PEKI – BOR 2020″

VELIKO INTERESOVANJE, UČESTVUJU EKIPE IZ CELE TIMOČKE KRAJINE

BOR. Povodom 90 godina postojanja Asocijacije „Sport za sve Bor“, u gradu bakra i zlata u toku je treći po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Slobodan Perišić Peki – Bor 2020.“, koji se održava do 19. januara.

Turnir se odvija u sedam starosnih kategorija – cicibani (2011. godište i mlađi), mlađi petlići (2009. godište i mlađi), petlići (2007. godište i mlađi), pioniri (2005. godište i mlađi), kadeti (2003. godište i mlađi), seniori i veterani (1982. godište i stariji).

Prve utakmice odigrane su u predvečerje božićnih i novogodišnjih praznika, a veliko finale u svim kategorijama na programu je u nedelju 19. januara. Na turniru učestvuje 60-tak ekipa iz Bora i okoline, Zaječara, Negotina, Majdanpeka, Kladova, Boljevca…

Najboljoj ekipi u seniorskoj konkurenciji pripašće novčana nagrada od 120, drugoplasiranoj ekipi 60 i bronzanim majstorima igre na „petoparcu“ 30 hiljada dinara, pahari, diplome, robne nagrade i pokloni.

-Mada je turnir po kvalitetu jači nego prošle godine, verujemo da će naša ekipa DOO Lefter iz Bora, čije boje brane mladi i talentovani fudbaleri OFK Bora postići odličan rezultat. Ekipa je po drugi put osvojila treće mesto na tradicionalnom 29. po redu, turniru u malom fudbalu „Zaječar 2019.“. U gradu na dva Timoka za malo nam je izmaklo veliko finale i borba za prvo mesto, ali zato smo u našem gradu jedan od glavnih favorita za osvajanja prvog mesta u seniorskoj konkurenciji – kaže Marko Terzić, igrač i trener DOO Lefter.

Generalni pokrovitelj turnira je grad Bor.

N. P.

FOTO: NOVICA PETKOVIĆ SKELA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>