Najnovije vesti
Home / Bor / Održan prvi memorijalni turnir košarkašica u Boru
Održan prvi memorijalni turnir košarkašica u Boru

Održan prvi memorijalni turnir košarkašica u Boru

Ženski košarkaški klub Bor, član Prve lige Srbije, organizovao je u Boru prvi memorijalni turnir „Miodrag Prvulović“ u čast preminulog borskog novinara.

Na turniru su osim domaćina učestvovale ekipe niškog Studenta, beogradske Karaburme i Paraćina. Bila je ovo prilika za sve učesnike da provere formu dokle su stigle u podizanju forme ekipa pred novo prvenstvo.

Na turniru su odigrane četiri utakmice. Pobednik turnira je ekipa niškog Studenta koja je u finalu savladala ekipu domaćina.
Najbolja igračica turnira je dvadesetpetogodišnja Jelena Prvulović, ćerka preminulog Miodraga Prvulovića, koja se posle igranja u drugim ekipama vratila u matični klub Bor, u želji da pomogne svojim klupskim drugaricama u prvenstvu Prve lige Srbije.

Najefikasnija igračica je bila mlada borska košarkašica Kristina Stamenković sa 34 koša iz dve utakmice. Do početka prvenstva borske košarkašice će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu.

 

 

Autor: Emina Stanković
Projekat „Lepša strana Bora“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Bor.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>