Najnovije vesti
Home / Sport / Održan međunarodni karate turnir „FENIKS OPEN 2019″: Za Gradski karate klub „Zaječar“ 11 medalja
Održan međunarodni karate turnir „FENIKS OPEN 2019″: Za Gradski karate klub „Zaječar“ 11 medalja

Održan međunarodni karate turnir „FENIKS OPEN 2019″: Za Gradski karate klub „Zaječar“ 11 medalja

U organizaciji Karate kluba „Feniks“, u Vranju je juče održan Prvi međunarodni karate turnir „FENIKS OPEN 2019“, koji je okupio 24 karate kluba sa 400 takmičara iz Srbije, Makedonij i Bugarske. Takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“, sa takmičenja su se vratili sa 11 medalja: 6 zlatnih, 1 srebrna i 4 bronzane.

Naime,Danijel Simić (2012.god. zeleni pojas), osvojio je prvo mesto u disciplinama „Kobudo-Tonfa“ i  „Kubudo-Bo“, dok je drugo mesto zauzeo u pojedinačnim katama. Njegova vršnjakinja, Sara Krstić (zeleni pojas) zauzela je prvo mesto u discipini „Kobudo-Tonfa“ i treće mesto u popjedinačnim katama, dok su Dunja Krstić (2012.god. oranž pojas) i Dunja Radusinović (2011.god. oranž pojas) osvojile prvo mesto u disciplini „Kobudo-Bo“, a treće mesto u pojedinčanim katama.

Tonfa tim u sastavu: Sara Krstić, Dunja Krstić i Dunja Radusinović osvojio je prvo mesto, dok je Kata tim – prva grupa 2012. godište i mlađe, u sastavu: Danijel Simić, Sara Krstić i Dunja Krstić, osvojila 3. mesto.

Karate sudija iz Zaječara koji je sudio na ovom takmičenju je Sensei Miroslav Mića Radojković 8.dan – internacionalni VKF sudija „A“ kategorije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>