Najnovije vesti
Home / Ritam grada / ODBROJAVANJE POČELO! Još 9 dana do „Outhide“ festivala
ODBROJAVANJE POČELO! Još 9 dana do „Outhide“ festivala

ODBROJAVANJE POČELO! Još 9 dana do „Outhide“ festivala

Muzički festival “Outhide” biće održan u subotu, 19. avgusta, na Kraljevici (istorijski spomenik Vešala), i po rečima oganizatora u mnogim aspektima će nadmašiti prošlogodišnji. Ovogodišnji Outhide imaće tri bine , preko 30 izvođača, kao i bogat program propratnih manifastacija koja će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu. Stvar koja se definitivno nije promenila jeste cilj Outhide organizacija, a to je da se na svaki način pomogne lokalnoj zajednici u gradu.

Vizualni indetiteti festivali biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja  jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike.

Za kompletni muzički ugođaj pobrinuće se E play, Popečitelji, Bas i Stega, MKDSL, Tkno i mnogi drugi.

Podsećamo, Outhide je osmišljen kao muzički festival koji će svoj prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru, sa ciljem da se naš jedini rodni grad na svetu učini boljim mestom za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>