Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Odbornici sutra o snabdevanju vodom za piće na teritoriji Zaječara, o imenovanju članova GIK-a…
Odbornici sutra o snabdevanju vodom za piće na teritoriji Zaječara, o imenovanju članova GIK-a…
Foto: Ilustracija

Odbornici sutra o snabdevanju vodom za piće na teritoriji Zaječara, o imenovanju članova GIK-a…

Sutra će biti održana 119. sednica Skupštine grada Zaječara. 

Na dnevnom redu sednice je dopuna Odluke o snabdevanju vodom za piće na teritoriji grada Zaječara kao i  dopuna Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking“ Zaječar. Ovom odlukom Javnom komunalnom preduzeću „Zaječarparking“ dodaju se delatnosti izgradnja puteva i auto puteva, kao i arhitektonske i inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje.

Odbornici će odlučivati i o dopunama Odluke o utvrđivanju visine boravišne takse, o Predlogu programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Zaječara za 2016. i 2017. godinu, o Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JKP „Higijena“ Zaječar za 2017.godinu, kao i o Predlogu rešenja o imenovanju direktora JKP „Higijena“ Zaječar. Bojan Trandafilović, diplomirani ekonomista razrešava se funkcije vršioca dužnosti direktora i imenuje se za direktora ovog preduzeća.

Na dnevnom redu sutrašnje sednice je i Predlog rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju predsednika, članova i sekretara Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu i njihovih zamenika, kao i rešenja o imenovanju i razrešenju članova školskog odbora Gimnazije u Zaječaru.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o izmeni i dopuni Etičkog kodeksa ponašanja funkcionera lokalne samouprave u Zaječaru.

Početak sednice je zakazan za 9 sati.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>