Najnovije vesti
Home / Sport / ODBOJKA: Tisa duboka za Zaječarce
ODBOJKA: Tisa duboka za Zaječarce
Foto: dnevnik.rs

ODBOJKA: Tisa duboka za Zaječarce

Za odbojkaše Bečeja je 15. oktobar istorijski datum, jer su prvi put zaigrali u prvoligaškoj konkurenciji i zabeležili pobedu u utakmici sa Timokom iz Zaječara.

BEČEJ: OSC „Đorše Predin Badža“,ledalaca: 300. Sudije: Jelena Brkić (Novi Sad) i Mario Pejić (Subotica).

BEČEJ: N. Džigurski, Ćorluka, Lukić, Koković, Milovac, V. DŽigurski, Marošanović (L2), Hungar (L1), Mitrović, Rakić, Vojnović, Radovanović.

TIMOK: Sokolović, Mitrović (L2), Janković, Vučković, Marković, Đurđević, Milotić (L1), Miladinov, Živadinović, Nikolov, Stanković, Jovanović.

I na sportskom polju se pokazalo da je Tisa dublja od Timoka, jer je krajnji rezultat bio 3:1, što je, za prvoligaški rang takmičenja, više nego skroman broj gledalaca na trbinama pozdravio burnim aplauzom.

Mladići sa Tise nisu krili zadovoljstvo, kao ni članovi klupskog rukovodstva. Trebalo je imati hrabrosti i u viši stepen takmičenja ući sa mlađim, samim tim i neiskusnijim, sastavom od onog koji je izvadio prvoligašku vizu. Ali, rizik se isplatio. Svi bi bili srećni da se to potvrdi i na kraju sezone.

-Bitna pobeda u predivnom ambijentu. Ovim uspehom smo dobili samopouzdanje. Ne bih nikoga izdvajao, jer je svako pružio svoj maksimum u datom trenutku – rekao je trener-igrač Nikola Džigurski.

Prvoligaška premijera odlučena je u trećem setu, koji su Bečejci, mada su vodili sa 23:20, dobili tek na razliku – 26:24. Poslednji set je bio samo formalnost, što potvrđuje i konačnih 25:12.

Bečej – Timok 3:1 (25:20, 21:25, 26:24, 25:12)

Izvor: dnevnik.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>