Najnovije vesti
Home / Sport / ODBOJKA – Prva B liga: SAMO TRI BODA TIMOKA – PREMALO
ODBOJKA – Prva B liga: SAMO TRI BODA TIMOKA – PREMALO
Foto: Ilustracija

ODBOJKA – Prva B liga: SAMO TRI BODA TIMOKA – PREMALO

Odbojkaši Timoka uspeli su da, proteklog vikenda u Kleku, iznenade domaćine i osvoje prvi set, ali je to bilo sve dobro što su prikazali na ovoj utakmici (23:25, 25:14, 25:15, 25:15). Njihova sreća je što su i Toplički Vitezovi izgubili, pa polusezonu nisu završili na samom dnu. Ako nešto ozbiljno ne učine tokom predstojeće pauze, sa takvom igrom teško da nešto mogu da ostvare u nastavku sezone. Prvi ispit biće im na gostovanju u Bavaništu, koje je ih je pobedilo u prvom kolu u Zaječaru.

Inače, na kraju jesenjeg dela prvenstva na čelu je Metalac Takovo, koji je odigrao bez poraza, a sledi ga Dubočica iz Leskovca, koja je poražena samo jednom.

Rezultati 11. poslednjeg jesenjeg kola: Klek Srbijašume – Timok 3:3, Metalac Takovo – Užice 3:2, Mladost – Jagodina 3:1, Srem Eaton – Borac 3:2, Toplički Vitezovi – Dubočica 0:3, Bavanište – Banat 3:2.

Tabela jesenjeg dela prvenstva:

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>