Najnovije vesti
Home / Vesti / Od Zaječarke Ljubinke Kostić ni traga, ni glasa -POTRAGA I DALJE TRAJE, PORODICA MOLI ZA POMOĆ
Od Zaječarke Ljubinke Kostić ni traga, ni glasa -POTRAGA I DALJE TRAJE, PORODICA MOLI ZA POMOĆ

Od Zaječarke Ljubinke Kostić ni traga, ni glasa -POTRAGA I DALJE TRAJE, PORODICA MOLI ZA POMOĆ

Od osamdesetdvogodišnje Ljubinke Kostić iz Zaječara, koja je nestala u subotu, 19. januara, u popodnevnim satima, ni traga, ni glasa. Porodica nestale Ljubinke i dalje traga za njom, ali kako kažu, ni traga, ni glasa.  

„I dalje tragamo za njom, obilazimo sve ulice, naselja i ništa. Sa policijiom smo non stop u kontaktu, oni su ljudi na terenu, kao i vatrogasci, i svi koji nam pomažu, ali i dalje ni traga, ni glasa. Ja ne znam šta se desilo, da i pored tolikog traganja, nismo uspeli da je pronađemo“, rekao nam je u telefonskom razgovoru, Ljubinkin zet Zoran Bogojević.

Porodica se sa Ljubinkom poslednji put čula u subotu, 19. januara, oko 13.00 sati.

„Jedna sugrađanka je tog dana, 19. januara, oko 15 sati i 15 minuta videla kod kafea „Big Ben“, dok nam se jedan taksista javio da je u nedelju, 20. januara, oko podneva video kod bivšeg Simpa. Ona ima problem sa srcem i krvnim pritiskom, malo je i dementa. Ovo je prvi put da se dešava, do sada nismo imali takvu situaciju, zatečeni smo. Njena ćerka kod kuće očekuje pozive, kako bi je našli, a sin i ja smo non stop na ulici, obilazimo sve sokake, Kraljevicu“, podsetio je Zoran.

Kako navode njeni najbliži, Ljubinka je nestala neposredno blizu Kraljevice, u okolini ulice 7. septembra, a na sebi je imala donji deo trenerice i plavo sivi džemper.

Porodica moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate na brojeve telefona: 064/836-7737 ili 060/451-2206.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>