Najnovije vesti
Home / Vesti / Tekijanka paketima darivala najmlađe stanovnike Zaječara, PRVOJ BEBI NA DAR I VAUČER OD 30.000 DINARA
Tekijanka paketima darivala najmlađe stanovnike Zaječara, PRVOJ BEBI NA DAR I VAUČER OD 30.000 DINARA

Tekijanka paketima darivala najmlađe stanovnike Zaječara, PRVOJ BEBI NA DAR I VAUČER OD 30.000 DINARA

U zaječarsko porodilište ovih dana stižu pokloni sa raznih strana. Nakon što su predstavnici Gradske uprave 1. januara obišli ovo odeljenje i darivali nove stanovnike Zaječara, danas su, u okviru akcije „Jedna beba“, to učinili i predstavnici porodične kompanije „Tekijanka“. Od početka godine, u gradu na Timoku, rođene su 3 bebe, koje su od Tekijanke dobile bebi set pakete, dok je prva beba rođena u 2019. godini, dobila i vaučer od 30 hiljada dinara. Tanja Janković, koja je 1. janura, u 6 sati i 30 minuta, donela na svet malog Lazara, prezadovoljna je lepim gestom Tekijanke.

„Drago mi je da se Tekijanka setila nas i darivala nam je ono što nam je u prvim danima neophodno za bebu. To nam je od velikog značaja, posebno što je meni ovo četvrto dete, i od srca se zahvaljujem“, rekla nam je Tanja.

Prema rečima zaposlenih na tom odeljenju, lepa vest je što je grad na Timoku dobio nove stanovnike, posebno jer je stopa nataliteta iz godine u godinu, u velikom opadanju. Doktor Mirko Trailović, ginekolog-akušer zaječarskog Zdravstvenog centra smatra, da je darivanje „Tekijanke“ u ovim prazničnim danima od velikog značaja i da bi svi trebalo da slede ovaj dobar primer humanosti.

„Prethodne 2018. godine, rođeno je 312 beba, i to je nešto manje nego pređašnje, 2017. godine, kada ih je bilo 340. Nadamo se da će ova godina biti bolja, plodonosnija, s obzirom na to da stopa nataliteta i nije baš na zavidnom nivou. Drago mi je da se Tekijanka uključila u ovu akciju, da su darivali naše nove sugrađane, prigodnim poklonima. Nadam se da će se i drugi setiti i uključiti u ovakvu akciju“, rekao je Trailović.

Akcijom „Prva beba“, kompanija „Tekijanka“ nastavlja tradiciju negovanja i čuvanja porodičnih vrednosti. Ovim gestom, ta kompanija je još jednom pokazala zbog čega je među najboljima.

„Tekijanka tradicionalno sprovodi ovu akciju, koju organizujemo u svim gradovima u kojima poslujemo, sa ciljem da obradujemo mame i ulepšamo prve dane bebe. Tekijanka kao porodična kompanija koja zapošljava više od 500 radnika, neguje natalitet, i obravdava dugogodišnji moto, a to je „Najpovoljnija porodična kupovina“. Sve što radimo je sa akcentom na porodicu i na prirodni priraštaj. Ovi paketi su samo mali znak pažnje, i nadamo se da smo ulepšali prve bebine trenutke. U paketima se nalazi sve ono što je potrebno bebi, od pelena, peškira, cucli, dečije kozmetike“, rekla je Adrijana Stojković, menadžer Tekijnake.

Akcija Prva beba“ biće nastavljena u porodilištima u Majdanpeku i Knjaževcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>