Najnovije vesti
Home / Negotin / Obeležen 52. godišnjica OŠ „Vera Radosavljević“
Obeležen 52. godišnjica OŠ „Vera Radosavljević“
Foto: negotin.rs

Obeležen 52. godišnjica OŠ „Vera Radosavljević“

Prigodnim programom, dodelom zahvalnica za postignute rezultate na brojnim školskim takmičenjima i dodelom jubilarnih nagrada danas je obeležena pedeset druga godišnjica postojanja i rada Osnovne škole „Vera Radosavljević“.

Svečana akademija, kojoj su prisustvovali brojni gosti, direktori osnovnih i srednjih škola, nekadašnji i sadašnji radnici ove škole, počela je prikazom dela priredbe koju su pripremili nastavnici i učenici ove škole, a koja je izvedena sinoć u sali Doma kulture.

Pozdravljajući brojne goste, direktor škole Svetislav Trnkić, osvrnuo se na to šta je urađeno u školi u proteklih godinu dana, ali i na rezultate učenika i nastavnika na takmičenjima.

„Škola se prošle godine ponovila mnogim nastavnim sredstvima koja će mnogim generacijama učenika pružati podršku u njihovom obrazovanju i daljem školovanju. Najviše se ponosimo novim delom krova koji je postavljen na delu zgrade u kojoj nastavu prate učenici nižih razreda. Krov je u potpunosti renoviran, urađena je izolacija i pokriven je visokokvalitetnim limom koji će trajati mnogo godina i ujedno završavamo radove na tom delu objekta koji će ove godine dobiti i nove toalete. U toku ove školske godine planirane su dve investicije koje nam je lokalna samouprava obezbedila, a to je renoviranje svih školskih toaleta i novi sistem video nadzora. Pored investicija naš najveći ponos je dobar rad nastavnka i učitelja čiji se rezultati pokazuju na svim nivoima takmičenja“ – rekao je između ostalog Trnkić u svom obraćanju.

Na svečanoj akademiji uručene su i nagrade učenicima i njihovim nastavnicima za postignute rezultate na brojnim takmičenjima iz istorije, matematike, tehničkog obrazovanja, srpskog i nemačkog jezika, likovnog, modelarstva, fizičkog vaspitanja. Uručene su i jubilarne nagrade radnicima škole za dugogodišnji rad u ovoj obrazovnoj ustanovi.

U osnovnoj školi „Vera Radosavljević“ sa područnim odeljenjima nastavu pohađa 360 učenika.

Izvor: negotin.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>