Najnovije vesti
Home / Ritam grada / NEMA VIŠE KAŠNJENJA ZARADA KORISNICIMA BUDŽETA U ZAJEČARU!
NEMA VIŠE KAŠNJENJA ZARADA KORISNICIMA BUDŽETA U ZAJEČARU!

NEMA VIŠE KAŠNJENJA ZARADA KORISNICIMA BUDŽETA U ZAJEČARU!

Nema više kašnjenja zarada svim direktnim i indirektnim korisnicima budžeta grada Zaječara. Za preko 800 radnika u Zaječaru isplaćene su zaostale zarade.

Kako je i najavio gradonačelnik Zaječara Boško Ničić -pomoć Vlade Republike Srbije se realizuje.

Zaostale zarade zaposlenima u Gradskoj upravi, PU „Đulići“, Centru za socijalni rad, Matičnoj biblioteci „Svetozar Marković“, Narodnom muzeju, Pozorištu „Zoran Radmilović“, Istorijskom arhivu „Timočka krajina“, CEKIT-u, Sportskom savezu grada Zaječara, SPC „Timok“ d.o.o, Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ su isplaćene

Isplaćene su i sve obaveze Fondacije za podsticaj rađanja, kao i porodiljama i stipendije studentima.

Izmirene su i kompletne nagomilane obaveze za javni prevoz, kao i sve prispele obaveze (rate i kamate) za kredite kao i sve kamate za mazut od 2012. – 2016. godine Republičkoj direkciji za robne rezerve.

U narednom periodu rešiće se i problem likvidacija preduzeća i ustanova u gradu, kao i druge nagomilane obaveze prema udruženjima građana, humanitarnim organizacijima i javnim preduzećima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>