Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Obećano – ispunjeno! Ana, Sonja i Aleksandar dobili kompjuter
Obećano – ispunjeno! Ana, Sonja i Aleksandar dobili kompjuter

Obećano – ispunjeno! Ana, Sonja i Aleksandar dobili kompjuter

U gradskoj upravi u Zaječaru gradonačelnik Velimir Ognjenović uručio je kompjuter Aleksandru, Ani i Sonji Živanović, deci samohrane majke iz Zaječara.

Podestimo, nezaposlenoj samohranoj majci troje dece, Brankici Živanović iz Zaječara na drugi dan Božića, dodeljena je humanitarna pomoć.

„U nedelju smo obišli porodicu Živanović kada  sam obećao kompjuter i letovanje za decu. Ponosim se ovim činom,  jer su ovo dobra deca.  Obećao sam i letovanje,  tako da ćemo za mesec, dva uplatiti i letovanje u Grčkoj. To će im biti prvi put da idu na more. Nije to nešto mnogo, ali ćemo im sigurno malo poboljšati život“, rekao je gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović.

Samohrana majka Brankica Živanović iz Zaječara izrazila je neizmernu zahvalnost zbog pomoći koju je dobila njena porodica.

„Zahvalila bih se gradonačelniku Ognjenoviću i državnoj sekretarki Stani Božović koja nam je u nedelju bila u poseti, pa su nam tako uveličali praznike. Deca su rekla da od tog dana kao da  žive u bajci. Tada je obećano da će deca dobiti kompjuter i evo vrlo brzo je to obećanje i ispunjeno. Za moju porodicu božićna čarolija još uvek traje“, rekla je Živanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>