Najnovije vesti
Home / Vesti / Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava: OBNOVA GAZDINSTAVA OVE GODINE OBAVEZNA
Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava: OBNOVA GAZDINSTAVA OVE GODINE OBAVEZNA
Foto: Ilustracija

Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava: OBNOVA GAZDINSTAVA OVE GODINE OBAVEZNA

Novi Pravilnik o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava, obnovi registracije kao i o uslovima za prelazak u pasivan status poljoprivrednih gazdinstava je izašao, obaveštavaju iz Gradske uprave u Zaječaru. 

Obnova gazdinstava ove godine je obavezna, kao i upis u registar, obnova registracije i promena podataka u registru, koji se vrši u periodu od 01. marta do 30. aprila ove godine.

Ministarstvo poljoprivrede će, preko svojih Poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, počev od 15. januara pa do 01. marta vršiti edukaciju poljoprivrednih proizvođača vezano za Pravilnik, putem predavanja, tribina, radionica ili putem medija.

Zainteresovani za ovaj vid edukacija se mogu javiti lično u prostorijama PSSS Zaječar Agroznanje ili u Gradskoj upravi, odeljenje za lokalni ekonomski razvoj, ili na telefone 019/436-865 (PSSS Zaječar Agroznanje), 019/444-600 lokal 108 (Gradska uprava Zaječar).

U navedenom periodu (od 01. marta do 30. aprila), predstavnici PSSS Zaječar Agroznanje, će pomagati po potrebi poljoprivrednim proizvođačima da popune neophodne obrasce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>