Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Novogodišnji turnir: VEČERAS POLUFINALE
Novogodišnji turnir: VEČERAS POLUFINALE

Novogodišnji turnir: VEČERAS POLUFINALE

U sportskoj hali na Kraljevici, večeras će biti odigrane polufinalne utakmice Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Prema programu Sportskog saveza grada Zaječara večeras će se nadmetati fudbaleri u kategoriji veterana, kadeta i seniora.

Od 18 sati, u kategoriji veterana, nadmetaće se ekipe „Poljotim“ i „Total Dizajn“ dok je u 18 sati i 40 minuta na programu utakmica između fudbalera „Freš/Ajriš Paba“ i „Veterena Timoka“. U kategoriji kadeta, u 19 sati i 20 minuta, nadmetaće se ekipe „Beče Timok“ i „SZR DM“, dok će se u 20 sati nadmetati fudbaleri „Milenijuma“ i „Ćao Ćao“. U kategoriji seniora, sa početkom u 20 sati i 40 minuta, nadmetaće se ekipe „Reprezentacije Grada Zaječara“ i „Paba“, dok će se nakon toga, igrati utakmica između ekipa „Tempo radia“ i „Grada Zaječara“.

Polufinalne utakmice Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u kategoriji cicibana, mlađih petlića, petlića i pionira biće odigrane u subotu, 23. decembra.

Evo i kompletnog rasporeda utakmica:

Za nedelju su zakazane finalne utakmice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>