Najnovije vesti
Home / Sport / NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -PENALI ODLUČILI POBEDNIKA
NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -PENALI ODLUČILI POBEDNIKA

NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -PENALI ODLUČILI POBEDNIKA

Izvođenjem kaznenih udaraca nakon nerešenog rezultata od 1:1, koji su u regularnom toku ostvarili fudbaleri ekipa Grad Zaječar/Apoteka Uniprom M i Centro Promet, u utorak veče završen je takmičarski deo Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Zaječar 2018″. Uspešniji su bili „građani“ i sa ukupnim rezultatom 4:3 osvojili titulu pobednika i nagradu od 350.000 dinara, a pehar i ček primili su iz ruku Milana Stankovića, pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara.

Nagrađeni su i najbolji golman turnira, Davor Joksimović iz pobedničke ekipe, najefikasniji strelac, Marko Cokić iz borskog D.O.O. Lefter, tima koji je u utakmici za treće mesto savladao tim apoteka Uniprom M/Grad Zaječar sa 5:0. MVP turnira je Mladen Jezdić iz Centro Prometa.

Kod kadeta pobednici su mladi igrači Igraonice Timok, koji su savladali Beče/Ćao ćao iz Bora sa 3:1. U utakmici za 3. mesto Auto škola Lena 2 bila je bolja od Lena auta sa 4:3. Najefikasniji kadet bio je Miloš Rošević, dok je najmanje golova primio Filip Novaković. Za najboljeg igrača proglašen je Martin Novaković.

U kategoriji veterana za titilu su se borili Ajriš Pab i Freš (4:3), a za 3. mesto Kopaonik i 54 (1:4). Najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je Dragan Pešić, a golman Saša Marinković, dok je najefikasniji strelac Saša Bogojević.

Novogodišnji turnir organizovao je Sportski savez Grada Zaječara uz pomoć Grada Zaječara i brojnih sponzora. Učestovalo je ukupno 53 ekipa, od kojih 18 u seniorskoj konkurenciji a u ostalim karegorijama po sedam. Ukupan nagradni fond ove godine bio je 660.000 dinara.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>