Najnovije vesti
Home / Društvo / Novogodišnji koktel Pokreta „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“
Novogodišnji koktel Pokreta „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“

Novogodišnji koktel Pokreta „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“

Pokret „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ priredio je sinoć novogodišnji koktel za svoje članove, prijatelje i simpatizere. Na početku sinoćnjeg druženja, prisutnima se obratio prvi čovek ove političke opcije Dr Nenad Ristović.

„Početkom godine na Izbornoj skupštini formirani su organi i izabrano je rukovodstvo Pokrerta. Od pokretanja ideje do današnjeg dana, brojni sugrađani su iskazali želju, volju i inicijativu da učestvuju u radu našeg pokreta“, rekao je Ristović dodajući da su tokom 2019. godine organizovane brojne akcije u prvoj, drugoj, trećoj i četvrtoj mesnoj zajednici, od razgovora sa žiteljima ovih mesnih zajednica do definisanja problema i sprovođenja akcija uređenja prostora.

„Nismo napustili Skupštinu grada jer jedini način da se čuje mišljenje i glas četiri hiljade ljudi koji su glasali na izborima i onih koji su u međuvremenu prišli nama bio je kroz skupštinsku raspravu“, dodao je Ristović.

Čestitajući prisutnima i svim građanima predstojeće praznike, Ristović je svima zajedno poželeo pobedu u 2020. godini.

One comment

  1. ovaj na zadnjoj slici se „ubacio“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>