Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru
Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru
Foto: Pixabay.com / radiomagnum

Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru

Novogodišnji teniski turnir u organizaciji Teniskog kluba „AS Timok“ biće organizovan u Zaječaru u subotu 24. decembra.

Mali teniseri iz celog Timočkog regiona bilo da treniraju tenis ili ne, imaće mogućnost da se takmiče u mini tenisu, odnosno tenisu 10s.

-Nakon jedne rezultatski jako uspesne teniske sezone, svim polaznicima škole tenisa, kako bivšim, sadašnjim, tako i budućim, zatim svim roditeljima, prijateljima kluba, članovima, rekreativcima, svim zaljubljenicima u teniski sport, koji su na bilo koji način doprineli da naš klub raste, razvija se i ostvaruje pobede, osvaja turnire, želimo da priredimo jedno spektakularno druženje, organizacijom ovog dečjeg turnira, navode u Teniskom klubu AS Timok i dodaju:

-Posle turnira planirano je druženje, karaoke, a naravno tu je i specijalno iznenađenje, Deda Mraz koji će deci podeliti paketice, a nakon čega će uslediti i dodela zahvalnica prijateljima našeg kluba bez kojih ovako dobre rezultate i uspehe ne bi uspeli da ostvarimo.

Festival tenisa biće održan u sali OŠ Ljubica Radosavljević Nada, a kotizacija iznosi 500 dinara. Za pobednike su obezbeđene diplome, medalje i pehari.

Kako navode u Teniskom klubu AS Timok, zbog velikog interesovanja prijave su moguće do 18. decembra.
Za detaljnije informacije telefon je 063/ 1519229.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>