Najnovije vesti
Home / Ritam grada / NOVOGODIŠNJI FESTIVAL TENISA U ZAJEČARU -Specijalni gost Deda Mraz
NOVOGODIŠNJI FESTIVAL TENISA U ZAJEČARU -Specijalni gost Deda Mraz

NOVOGODIŠNJI FESTIVAL TENISA U ZAJEČARU -Specijalni gost Deda Mraz

U nedelju, 24. decembra Teniski klub „As Timok“ organizuje tradicionalni Novogodišnji festival tenisa u Osnovnoj školi „Ljubica Radosavljević Nada“ u Zaječaru. Revijalni turnir zakazan je za 12 sati, a pravo učešća na festivalu imaju svi polaznici Škole tenisa timočkog regiona, ali i ljubitelji belog sporta koji ne treniraju. 

„Pozivamo decu koja se bave tenisom, ljubitelje belog sporta koji ne treniraju da se oprobaju i pokažu svoje tenisko umeće. Na festivalu će biti odigrana dva seta do pet poena, a za najbolje učesnike obezbeđene su sportske nagrade, dok će medalje i diplome biti podeljene svim učesnicima  turnira. Specijalni gost turnira biće Deda Mraz, koji će deliti paketiće, a nakon Novogodišnjeg festivala tenisa biće organizovana žurka, ali i koktel i fotografisanje za kalendar“, poručuju iz Teniskog kluba „As Timok“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>