Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru: POBEDNIK TURNIRA DRUGARSTVO
Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru: POBEDNIK TURNIRA DRUGARSTVO

Novogodišnji festival tenisa u Zaječaru: POBEDNIK TURNIRA DRUGARSTVO

U organizaciji Teniskog kluba AS Timok u Osnovnoj školi „Ljubica Radosavljević Nada“ u Zaječaru, u subotu je održan tradicionalni novogodišnji festival tenisa.

Učestvovalo je 30- tak malih tenisera iz Negotina, Bora i Zaječara, koji su se takmičili u konkurenciji mini tenisa, crveni nivo.

Najuspešniji  bili su Stefan Đorđevic iz Bora, Jelena Serjević  (AS Timok), Darko Manojlović  (AS Timok), Bogdan Ivković (AS Timok)

Opšti utisak prisutnih je da je pobednik turnira tenis, druženje, dobra zabava, drugarstvo. U prelepom novogodišnjem ambijentu, polaznici škole tenisa uživali su u svim elementima teniske igre, a atmosfera je kulminirala ulaskom Deda Mraza u salu, kada su svi takmičari potrčali njemu u zagrljaj, a zatim i dobili novogodišnje paketiće.

Najbolji takmičari su na turniru dobili pehare i medalje, ali su i svi ostali takmičari dobili nagrade, knjige, školski pribor, kalendare, slatkiše.

Sve prisutne je ispred grada Zaječara pozdravio zamenik gradonačelnika dr Mirko Nikolić.

Teniski klub AS Timok je ovom prilikom uručio zahvalnice prijateljima i saradnicima kluba sa zeljom da u novoj godini saradnja bude još  bolja.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>