Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Novogodišnje ruho: ZAJEČAR SE PRIPREMA ZA „NAJLUĐU NOĆ“
Novogodišnje ruho: ZAJEČAR SE PRIPREMA ZA „NAJLUĐU NOĆ“

Novogodišnje ruho: ZAJEČAR SE PRIPREMA ZA „NAJLUĐU NOĆ“

Svetlucava novogodišnja dekoracija zatreperiće ovog decembra i u Zaječaru. Svetleće zvezde na banderama, lampioni, zasijaće drvoredi na gradskom trgu.

Novogodišnja rasveta i ukrasi već se mogu videti na nekoliko lokacija u gradu.

Danas su okićeni delovi centra Zaječara, jedna ekipa je prazničnu rasvetu postavljala u ulici Nikole Pašića, od raskrsnice kod Policijske uprave ka naselju Dva brata, a druga je radila na dekoraciji Gradske uprave. Prema rečima nadležnih, do polovine decembra biće ukrašen i ostatak grada.

Razlog zbog kojeg volimo zimu je sama zamisao zimske idile, toplote kraj  peći, tople čokolade ili kuvanog vina, a tu su i nezaobilazni svetlucavi ukrasi u domu, na gradskim trgovima i ulicama. Zaječarci i njihovi gosti ove zime moći će da uživaju u blistavoj uličnoj dekoraciji, ali i, kako je najavio gradonačelnik Boško Ničić, u veličanstvenom vatrometu, toplim napicima koji će se služiti na Trgu, i nastupu OK benda u novogodišnjoj noći.


foto: Živojin Zdravković

Za pravi zimski doživljaj nedostaju još snežne pahulje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>