Najnovije vesti
Home / Vesti / Novogodišnja atmosfera u Školi „Jelena Majstorović“ -Stigli paketići za učenike škole
Novogodišnja atmosfera u Školi „Jelena Majstorović“ -Stigli paketići za učenike škole

Novogodišnja atmosfera u Školi „Jelena Majstorović“ -Stigli paketići za učenike škole

Učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Mastorović“ u Zaječaru, sutra 24. decembra, tačno u podne, biće podeljeni novogodišnji paketići. Ove godine paketiće su obezbedili II Mesna zajednica Kraljevica, Kompanija Dunav i dr. Lazar Jakimovski. Dodeli paketića predhodiće odlazak učenika u zaječarsko pozorište, gde će odgledati predstavu „Šašava novogodišnja bajka“.

„Zahvaljujem se svim donatorima u ime učenika, roditelja, kolektiva i u svoje lično ime što su pomogli da ulepšamo učenicima početak Nove godine. Takođe se zahvaljujem Narodnom pozorištu, Turističkoj organizaciji Grada i JP „Srbija šume“ Beograd, ŠG „Timočke šume“ Boljevac, u pomoći da novogodišnja čarolija zasija i u našoj Školi“, kažu u Školi „Jelena Majstorović“.

Učenici Škole će takođe uzeti učešće na predstojećem Novogodišnjem bazaru koji će biti na Trgu oslobođenja 26. 27. i 28. decembra. Učenici su se sa svojim nastavnicima potrudili i pripremili raznovrsne rukotvorine koje će ponuditi sugrađanima, poput ukrasa, čestitki, venčića, ramova za slike i još mnogo drugih stvari. Učenički parlament će na svom sastanku odlučiti na koji način će novac od prodaje biti upotrebljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>