Najnovije vesti
Home / Ritam grada / NOVO RUKOVODSTVO I VIŠI RANG! Danas Skupština Rukometnog kluba
NOVO RUKOVODSTVO I VIŠI RANG! Danas Skupština Rukometnog kluba

NOVO RUKOVODSTVO I VIŠI RANG! Danas Skupština Rukometnog kluba

Za danas u 19 sati zakazana je redovna godišnja Skupština Rukometnog kluba „Zaječar 1949.“

Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića,  Zaječar je dobio ponudu od Rukometnog Saveza Srbije da ženska ekipa „Zaječar 1949″, preskoči nekoliko ranga i direktno ide u „Super B“ ligu, bez nekih uslovljavanja, osim kotizacije od 200.000 dinara.

„Neće biti nikakvih stranih igračica već ćemo pokušati da neku decu koja su otišla iz Zaječara vratimo ukoliko je potebno, da ostanemo u toj „Super B ligi“, mada su i one potpisale dugoročne ugovore u tim gradovima. Kada budu bolja vremena, ulagaćemo više i osvajati titule ali sada ne“, rekao je Ničić gostujući na Magnum radiju i dodao:

„Što se muškaraca tiče, ulazak u veći rang, nismo prihvatili jer je od Rukometnog Saveza došao zahtev da damo neke menice grada, tako da to nećemo sada raditi. Oni će ostati da se takmiče, valjda će osvojiti prvo mesto i otići u viši rang“.

Ničić je napomenuo da je cilj da Zaječar okupi što više dece iz Timočke krajine.

„Cilj je da se od te dece naprave igrači koje ćemo moći da zadržimo u našem klubu, i da budemo „rasadnik“ za druge klubove. Mnogo malo para će našim klubovima otići iz budžeta jer ćemo se potruditi da nađemo sponzore koji će ih finansirati“, rekao je Ničić.

Na današnjoj Skupštini će se razmatrati i doneti odluka o promeni imena kluba, rezultatima rukometašica i rukometaša ostvarenih u protekloj sezoni, i o izboru novog klupskog rukovodstva.

Skupština Rukometnog kluba biće održana u velikoj sali Gradske uprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>