Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Srpska napredna stranka u Zaječaru obeležila stranačku slavu -Novi kolačar Milan Stanković
Srpska napredna stranka u Zaječaru obeležila stranačku slavu -Novi kolačar Milan Stanković

Srpska napredna stranka u Zaječaru obeležila stranačku slavu -Novi kolačar Milan Stanković

Srpska napredna stranka proslavlja danas stranačku slavu, Sveta Petku. 

Rezanjem slavskog kolača u prisustvu prijatelja i zvanica, na skroman ali dostojanstven način, danas je u Zaječaru obeležena slava Srpske napredne stranke, Sveta Petka. Jovica Mihailović, ovogodišnji kolačar, predao je kolač narednom kolačaru, Milanu Stankoviću, koji će naredne godine biti domaćin slave.

„Danas je slava Srpske napredne stranke i koristim priliku da u to ime svima onima koji danas slave slavu, poželim puno zdravlja, sreće i ljubavi u njihovim domovima, njihovim porodicama i njihovim prijateljima“, rekao je Stanković.

Obeležavnje stranačke slave prilika je da se sumiraju rezultati koji su postignuti između dva praznika. Stranka ima postavljene ciljeve i zalagaće se i u budućnosti da te ciljeve i ostvari.

„U vrlo kratkom narednom periodu će Srpska napredna stranka u Zaječaru biti formirana, biće izborna skupština na kojoj ćemo izabrati sva tela, a ono što mogu isto tako da napomenem je da će biti dosta novih ljudi, mladih, ambicioznih što je jako važno. Imamo puno planova u narednom periodu, da mnogo toga uradimo za naš grad“, dodaje Stanković.

Jovica Mihailović, dosadašnji kolačar je na obeležavanju stranačke slave istakao da stranka može da se pohvali time da je sve veći broj mladih ljudi koji postaju članovi stranke a da je upravo to budućnost grada na Timoku.

„Srpska napredna stranka je još uvek u okupljanju i nadam se da će nova koalicija doneti dobro Zaječaru a ono čime možemo da se pohvalimo je da imamo dosta mladih ljudi, koji su postali članovi stranke i nadamo se boljitku“, zaključio je Mihailović.

One comment

  1. a gde je crni boško..???nesto mi tu smrdi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>