Najnovije vesti
Home / Hronika / NOVI DETALJI ZLOČINA U VELIKOM IZVORU -Njega niko nije mogao da kontroliše, ali sa majkom nikada nije imao problema
NOVI DETALJI ZLOČINA U VELIKOM IZVORU -Njega niko nije mogao da kontroliše, ali sa majkom nikada nije imao problema

NOVI DETALJI ZLOČINA U VELIKOM IZVORU -Njega niko nije mogao da kontroliše, ali sa majkom nikada nije imao problema

-BIO JE BOLESTAN, BIO JE U K.P. DOMU, LEČILI GA TAMO, I  POSLE TOGA GA LEČILI NA ODELJENJU NEUROPSIHIJATRIJE ALI NISMO SE NADALI TOME. KOLIKO JE KORISTIO ON LEKOVE, ŠTA JE RADIO, TO NE ZNAM. NJEGA NIKO NIJE MOGAO DA KONTROLIŠE. JA NIKAD NISAM PRIJAVLJIVAO, ALI ON SA MAJKOM NIKADA I NIJE IMAO PROBLEMA. ON JE OVDE ŽIVEO SA OCEM, JA ŽIVIM U ŠIPIKOVU, SKORO GODINU DANA NISAM BIO OVDE, SADA SAM DOŠAO ZBOG OVOG ŠTO SE DESILO, ispričao nam je kroz suze Radomir Čolojević, otac ubijene Gorice Petrović, koju je jutros, nožem više puta u predelu grudi, ubio njen sin Dalibor Petrović (36), u zaječarskom selu Veliki Izvor.

Prema rečima Radomira, njegova ćerka Gorica je bila u Nemačkoj, kada su je zvali da dođe jer je njen muž Jovan loše.

„To je moja ćerka, došao sam ovde, i imao šta da vidim. Ona je pre dva dana došla iz inostranstva jer su joj rekli da njenom mužu Jovi nije dobro. Kada je ona jutros ušla da Daliboru naloži vatru, on je napao nožem. Trebalo je da se preduzmu mere, da su ga odveli na lečenje, kao što je bilo ranije…  Vežite čoveka, dajte mu injekcije dok se smiri, kad ozdravi, pustite ga, a ne ovako… On je oko 5 godina bio u zatvoru, i tamo se lečio“, dodao je Radomir.

Policijska patrola je reagovala odmah po pozivu i na mestu zločina zatekla Dalibora koji je nožem sebi prerezao vrat. On je davao znake života i kolima Hitne pomoći transportovan u zaječarski zdravstveni centar, ali je nedugo nakon prijema takođe preminuo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>