Najnovije vesti
Home / Hronika / Novi detalji stravičnog zločina kod Negotina: Procena da su žrtve nađene dva dana posle ubistva
Novi detalji stravičnog zločina kod Negotina: Procena da su žrtve nađene dva dana posle ubistva
Ilustracija, Foto: MUP

Novi detalji stravičnog zločina kod Negotina: Procena da su žrtve nađene dva dana posle ubistva

Direktor policije MUP-a Srbije Vladimira Rebić izjavio je danas da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili počinilaca četvorostrukog ubistva u zaseoku između Jabukovca i Vratne kod Negotina.

„U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo zabačeno od glavnih puteva“, rekao je Rebić za RTS.

Prema njegovim rečima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je juče slučajni prolaznik pronašao.

Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

„Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka“, rekao je Rebić.

Ono što se zna iz obdukcije ubijenih Kazimirovića, koja je urađena sinoć, je da su sve žrtve ubijene iz vatrenog oružja – pištolja, kao i da je bio samo jedan strelac.

„Ovo je uradio neko ko je već ubijao“, prenosi reči neimenovanog izvora iz istrage „Kurir“. Ubica je ispalio ukupno 10 metaka i svi su bili smrtonosni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>