Najnovije vesti
Home / Bor / Novi cenovnik usluga Narodne biblioteke Bor
Novi cenovnik usluga Narodne biblioteke Bor

Novi cenovnik usluga Narodne biblioteke Bor

Kako bi  resursi i usluge Narodne biblioteke u Boru bili dostupniji što većem broju sugrađana, doneta je odluka da se u 2017. godini snize cene članarina.

Za odrasle pojedinačna godišnja članarina od sada biće 400 din, a za decu 300 din. Za sve uzraste polugodišnja članarina biće 200 din.

Dnevna članarina za sve uzraste u 2017.godini biće 100 din. Dvojna članarina (korišćenje fondova i u seoskom ogranku i u gradu) i za odrasle i za decu 300 din.
Za porodičnu  članarinu od sada će morati da se izdvoji 600 din.
Za studente godišnja članarina iznosi 300 din.

Besplatne kategorije korisnika su sva deca do polaska u drugi razred osnovne škole, nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, dobrovoljni davaoci krvi, donori organa, trudnice i porodilje, učesnici manifestacuje Zlatna svadba, štićenici kluba „Mozaik“ i saradnici NB Bor.

Narodne biblioteka Bor svojim članovima ne naplaćuje međubibliotečku pozajmicu, pozajmicu publikacija, fotokopija ili skenova građe iz drugih srpskih biblioteka. Korisnici plaćaju poštanske troškove i, eventualno, usluge biblioteke od koje se građa pozajmljuje, ukoliko je cenovnikom te biblioteka plaćanje predviđeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>