Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Nove medalje za zaječarske kik boksere -Nikola Milenković osvojio ZLATO u Prokuplju
Nove medalje za zaječarske kik boksere -Nikola Milenković osvojio ZLATO u Prokuplju

Nove medalje za zaječarske kik boksere -Nikola Milenković osvojio ZLATO u Prokuplju

Prvenstvo centralne Srbije u kik boksu u disciplini „full contact“, održano je minulog vikenda u Prokuplju. Trojica kik boksera zaječarskog kluba „019 Fight Team-a“, osvojili su jednu zlatnu medalju, jednu srebrnu i jednu bronzanu na ovom prestižnom takmičenju.

Nikola Milenković je ponovio uspeh sa turnira iz Nove Varoši i ponovo, bez većih problema savladao protivnika iz KBK „Konstantin“ Niš i osvojio zlato u kategoriji seniora do 67kg.

U kategoriji juniora do 75 kg Aleksandar Milivojević osvojio je bronzanu medalju izgubivši u polifinalu, dok je Goran Živadinović u kategoriji seniora do 91 kg stigao do finala ali nije ovog puta uspeo da osvoji zlato, pa mu je na ovom turniru pripala srebrna medalja.

„Nastavljamo sa treninzima i pripremama, bliže se nova prvenstva i par internacionalnih turnira na kojima planiramo da damo maksimum i ako to bude bilo dovoljno, vratimo se u Zaječar sa jos nekom od medalja“, kažu u klubu „019 Fight Team-a“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>