Najnovije vesti
Home / Ritam grada / NOVA PROMENA U FUDBALSKOM KLUBU TIMOK -Navijači preuzeli rukovođenje klubom
NOVA PROMENA U FUDBALSKOM KLUBU TIMOK -Navijači preuzeli rukovođenje klubom

NOVA PROMENA U FUDBALSKOM KLUBU TIMOK -Navijači preuzeli rukovođenje klubom

Zaječarski srpskoligaš Timok konačno izabrao potpuno novo klupsko rukovodstvo. Za predsednika izabran Branimir Đorđević i još devet novih članova Upravnog odbora.

Dugo očekivana promena u rukovođenju Fudbalskog kluba Timok Zaječar dogodila se, konačno, na još jednoj vanrednoj Skupštini kluba. Zakazana i održana, takoreći u tajnosti, ali i u očekivanju, sve po propisu. Od 30, prisutno je bilo 27 delegata Skupštine.

Prvo je dosadašnje rukovodstvo kluba vođeno predsednikom Radišom Nikolićem, podnelo obrazloženje koju je Skupština jednoglasno prihvatila. Obrazloženje je dao predsednik Radiša Nikolić:

„I pored velike želje i truda nismo uspeli da se izborimo sa finansijskim problemima, pa smo zato podneli ostavku. Važno je što smo uspeli da se izborimo da Timok ostane član srpskoligaškog društva. Mesta smo ustupili mladim i ambicioznim fudbalskim poslenicima. Uveren sam da će dati sve od sebe da Timok stane na zdrave temelje“, kazao je Radiša Nikolić.

Na predlog navijača koji su na Skupštini vodili glavnu reč, za predsednika je izabran Branimir Đorđević, koji je, obraćajući se delegatima, rekao:

„Zahvalan sam na poverenju, a sa ostalim saradnicima spreman sam da pružim maksimum i da uz nesebičnu pomoć sponzora stabilizujem klub i da ga vratimo na stare staze slave. Radićemo bez nadokande, jer želimo da klubu povratimo prvoligaški sjaj. Verujem da ćemo uspeti“.

Za potpredsednike kluba izabrani su Mladen Vasić i Aleksandar Đorđević, a poslove generalnog sekretara obavljaće Ivan Vučković.

U novi Upravni odbor izabrani su, osim Branimira Đorđevića, Mladen Vasić, Aleksandar Đorđević, Marko Mojsin, Mladen Nešković, Bojan Stevanović i Ivan Bradić.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>