Najnovije vesti
Home / Kultura / Noć knjige i u Zaječaru – 13. decembra, od 17 sati do ponoći!
Noć knjige i u Zaječaru – 13. decembra, od 17 sati do ponoći!

Noć knjige i u Zaječaru – 13. decembra, od 17 sati do ponoći!

U Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se dvadeset prva regionalna manifestacija Noć knjige, u petak, 13. decembra, od 17 sati do ponoći. 

I u knjižari „Kaligraf“ u Zaječaru tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ biće organizovana u petak, a ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30, za tri knjige 35, dok za četiri i više knjiga popust će biti 40 odsto. Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20 odsto, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Noć knjige, koji se održava pod pokroviteljlstvom Eurobank Srbije, biće organizovana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>