Najnovije vesti
Home / Vesti / Niški bend „“So & So“ večeras u Omladinskom centru u Zaječaru
Niški bend „“So & So“ večeras u Omladinskom centru u Zaječaru

Niški bend „“So & So“ večeras u Omladinskom centru u Zaječaru

U Omladinskom centru u Zaječaru, večeras će po prvi put nastupiti klupski bend „So & So“ iz Niša. 

„Bilo da slavite Svetog Trifuna, bilo da obeležavte Dan zaljubljenih, ubeležite ovaj dan i Omladinski centar u svoj kalendar. Imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo još jedan sjajni klupski bend iz Niša, koji će po prvi put nastupiti u Zaječaru“, kažu u Omladinskom centru.

Početak nastupa zakazan je za 22 sata, a cena ulaznica 200 dinara.

O bendu: So & So je cover bend sastavljen od petoro muzičara iza kojih stoji dugogodišnje izvođacko i studijsko iskustvo (bubanj, bas, el.gitara, klavijatura, ženski i muški vokal). Iako stilski nisu ograničeni na jedan muzički pravac repertoar benda se pretežno sastoji od R’n'B, Funk, Pop i Rok pesama stranih autora i izvođača koje bend neretko izvodi u sopstvenim aražmanima, dajući pesmama neophodnu indvidualnu kreativnost i originalnost, čemu dosta doprinosi činjenica da bend godišnje ima preko stotinu nastupa širom zemlje. Kao rezultat ovakvog aktivnog rada, i traganja za novim izražajnim formama, polazeći od temeljno pređenog puta originalnih kompozicija, nastao je bogat izbor pesama koje bend izvodi uživo, a koje proizlaze iz različitih vrsta savremene muzike. Nastupi benda uvek su praćeni dobrom energijom i pozitivnom atmosferom koja se harizmatično širi na publiku, jer muzika koju sviraju je ona koju zaista vole i koju su odabrali ne praveći kompromise sa neukusom i komercijalom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>