Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Niški bend „Offload“ ponovou Omladinskom centru!
Niški bend „Offload“ ponovou Omladinskom centru!

Niški bend „Offload“ ponovou Omladinskom centru!

Niški bend “Offload” ponovo će nastupiti u Omladinskom centru u Zaječaru, u petak, 26. januara.  

“Cover” sastav “Offload”, koji je okupio iskusne niške muzičare u želji da, kako kažu, pomere granice žive svirke. Svira sve od MTV hitova, preko alternative i tvrđeg zvuka do numera grupa “Prodigy”, “Chemical Brothers” i “Faithless”, a u tome će upravo uživati i zaječarska publika koja dođe na njihov nastup.

„U decembru su ih jedva pustili da siđu sa bine. Bend koji je oduševio zaječarsku publiku, što uopšte nije lako. Jedna od najboljih svirki u ovoj sezoni. Izvođenje hitova grupa Prodigy, Chemical Brothers i Faithless je podgrejalo atmosferu tada do ključanja“, kažu u Omladinskom centru.

Cena karte je 200 dinara, a početak žurke zakazan je za 22 sata.

Karte su od danas u prodaji, a usled velikog interesovanja za ovim bendom, iz Omladinskog centra preporučuju zainteresovanima da karte kupe na vreme, jer će se u prodaji naći ograničen broj karata kako bi atmosfera u klubu bila prijatna i kako bi omogućili publici da uživa u svirci.

Karte i mesto se mogu rezervisati putem brojeva telefona: 019 440 225 i 060 7 444 012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>