Najnovije vesti
Home / Kultura / Predstava „Nisam lud da umrem gladan“ sutra u zaječarskom pozorištu
Predstava „Nisam lud da umrem gladan“ sutra u zaječarskom pozorištu

Predstava „Nisam lud da umrem gladan“ sutra u zaječarskom pozorištu

Na sceni zaječarskog pozorišta, sutra, 24.aprila, biće izvedena predstava “Nisam lud da umrem gladan” Viktora  Lanua, koju je adaptirao i režirao Ivan Bekjarev. U predstavi igraju Branko Janković, poznat po ulozi Džakovića u seriji “Vojna akademioja“ i Žarko Stepanov, zvezda serije „Istine i laži“.

Radnja komada smeštena je u podrumu mesare, gde su se Žak i Žan našli zarobljeni nakon ogromne atomske katastrofe,  srećni što su preživeli detonaciju, i pri tom su zatrpani izobiljem hermetički zatvorenih konzervi hrane. Ubrzo sledi momenat otrežnjenja: shvataju da su izgubili otvarač za konzerve!

U pitanju  je sjajna i dinamična crnohumorna komedija sa klovnovskim elementima, u kojoj likovi svojim idejnim rešenjima, konstantno drže radnju predstave živom. Oni su svesni da nemaju šansu da prežive u datim okolnostima, zbog toga im je crni humor vrlo dragocen. Jer, ko je lud da umre gladan.

Cena ulaznice je 250 dinara, a početak je zakazan za 20 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>