Najnovije vesti
Home / Zaječar info / „NidžinDan“ u znak sećanja na Dragoslava Nikolića-Nidžu
„NidžinDan“ u znak sećanja na Dragoslava Nikolića-Nidžu

„NidžinDan“ u znak sećanja na Dragoslava Nikolića-Nidžu

Članovi porodice i prijatelji, u nedelju, 02. aprila, organizuju „NidžinDan“, u znak sećanja na Dragoslava Nikolića Nidžu (02.04.1958. – 05.05.2015.), istaknutog kulturno-sportskog radnika, koji je svojim svakodnevnim, bezrezervnim angažovanjem dao neizmeran doprinos unapređenju društvenog života Grada Zaječara.

NidžinDan obuhvata više sportskih aktivnosti.

U 10.00 sati na stazi kod „Konjičkog kluba“, okupiće se članovi porodice i prijatelji koji će pešice obići Nidžin trening poligon u Park-šumi Kraljevica.

U 11.00 grupa Nidžinih prijatelja će biciklima sa platoa ispred teniskih terena „Eurokluba“ poći u obilazak najzahtevnijih biciklističkih staza koje se nalaze na Kraljevici.

U 17.00 sati u sali kik-box kluba „Fight Team 019“, u ulici Dobrivoja Radosavljevića, preko puta škole Hajduk Veljko, počinje jednoipočasovni karate trening na kome će se raditi borbene tehnike i sportske borbe sa partnerima, a kako najavljuju organizatori učestvovaće predstavnici svih gradskih karate klubova i bivši zaječarski karatisti.

U 19.00 sati počinje kik-box trening koji će obuhvatiti borbene tehnike sa partnerom.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>