Najnovije vesti
Home / Ritam grada / ZAJEČAR ČUVA SEĆANJE NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA –NIDŽU (FOTO)
ZAJEČAR ČUVA SEĆANJE NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA –NIDŽU (FOTO)

ZAJEČAR ČUVA SEĆANJE NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA –NIDŽU (FOTO)

Članovi porodice i prijatelji, u nedelju, 2. aprila, organizovali su „NidžinDan“, u znak sećanja na Dragoslava Nikolića Nidžu (02.04.1958. – 05.05.2015.), istaknutog kulturno-sportskog radnika, koji je svojim svakodnevnim, bezrezervnim angažovanjem dao neizmeran doprinos unapređenju društvenog života grada Zaječara.

U okviru Nidžinog Dana organizovano je mnoštvo sportskih aktivnosti.

U 10.00 sati na stazi kod „Konjičkog kluba“, okupili su se članovi porodice i prijatelji koji su pešice obišli Nidžin trening poligon u Park šumi Kraljevica. Bilo je 22 šetača i troje biciklista. Biciklisti, Nidžini prijatelji su biciklima sa platoa ispred teniskih terena „Eurokluba“ pošli u obilazak najzahtevnijih biciklističkih staza koje se nalaze na Kraljevici.

U popodnevnim časovima u sali kik-box kluba „Fight Team 019″ održan je jednoipočasovni karate trening na kome su se radile borbene tehnike i sportske borbe sa partnerima. Okupio se veliki broj karatista i ljubitelja borilačkih veština. Održan je i kik boks trening borbene tehnike sa partnerom.

http://radiomagnum.rs/wp-admin/post.php?post=29736&action=edit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>