Najnovije vesti
Home / Društvo / Ničićev štab saopštio preliminarne rezultate -MI SMO PREZADOVOLJNI
Ničićev štab saopštio preliminarne rezultate -MI SMO PREZADOVOLJNI

Ničićev štab saopštio preliminarne rezultate -MI SMO PREZADOVOLJNI

23.30 – Ničić: Prema preliminarnim, nezvaničnim rezultatima izbora za Savete MZ u Zaječaru,
“KOALICIJA: NAŠA KUĆA ZAJEČAR- SNS, SPS, JS, PSS – BOŠKO NIČIĆ”, osvojila je oko 90% ukupnih članova Saveta MZ! Za sada, od 342 kandidata, pobedu je osvojilo blizu 300 kandidata!

22.00 – Prema preliminarnim rezultatima izbornog štaba Koalicije „Naša kuća Zaječar -SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije BK -Boško Ničić“, a prema obrađenim biračkim mestima do 22.00 sata, u Zaječaru je na izborima za članove saveta mesnih zajednica, ova politička opcija odnela pobedu u 41 od 46 mesnih zajednica.

„Mi smo prezadovoljni rezultatima. Pokazali smo snagu ove političke opcije, ta snaga je pokazana u startu time što smo jedini mi dali kandidate za svih 46 mesnih zajednica.
Činjenica je da mi u ovom trenutku znamo da smo najmanje u 40, a možda i 41 od 46 mesnih zajednica ili ubedljivo pobedili ili 100% odneli pobedu. Kad kažem ubedljivo pobedili, govorim da znamo da je u Velikom Jasenovcu npr. od 7 kandidata 6 naših kandidata odnelo pobedu, jedan naš kandidat za jedan glas nije prošao, znači odnos je 6:1, a nadmetali smo se mi i Vlaška stranka Most. Znamo da smo odneli apsolutnu pobedu u selu Šipikovu, u mesnoj zajednici Lubnica, u Zvezdanu, Gamzigradu“, rekao je Boško Ničić nosilac liste „Naša kuća Zaječar -SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije BK -Boško Ničić“ na večerašnjoj konferenciji za novinare i dodao:

„Ono što je izvesno, a što je bilo i očekivano je da postoji velika indicija da ćemo izgubiti centar grada što nije nikakvo čudo, to je tradicionalno opoziciono nastrojeno biračko telo. Nije to neka velika razlika i ja se zahvaljujem svim onim biračima koji su našoj koaliciji dali poverenje. Takođe, od pobednika očekujem da ispune sva izborna obećanja koja su oni dali građanima. Mi smo bili spremni da naša izborna obećanja ispunimo. Sada je na njima da to ispune, pošto su preuzeli odgovornost, ja im želim puno sreće i uspeha u radu i u ostvarivanju ciljeva“.

Najveća izlaznost, saznajemo u Štabu Koalicije „Naša kuća Zaječar -SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije BK -Boško Ničić“ bila u petoj mesnoj zajednici, a najmanja u drugoj mesnoj zajednici, dok je u pojedinim seoskim mesnim zajednicama izlaznost bila preko 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>