Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić: Zaječaru predstoji teška borba, da povratimo uništeno
Ničić: Zaječaru predstoji teška borba, da povratimo uništeno

Ničić: Zaječaru predstoji teška borba, da povratimo uništeno

Pred brojnim meštanima Šljivara i Halova nosilac liste GG Boško Ničić -Pokret za Krajinu, Boško Ničić, održao je juče tribine na kojima je predstavio program ove liste.

-Zaječaru predstoji teška borba, da povratimo uništeno, rekao je Ničić i dodao da kanidatati za odbornike na ovoj listi taj posao mogu da urade.

Ničić je poručio građanima da se 23. aprila dobro organizuju kako bi svako, i najudaljenije, selo imalo redovnu zdravstvenu zaštitu, funkcionisanje Mesne kancelarije i Saveta Mesne zajednice, pristojnu putnu infrastrukturu i programe koji će mladima obezbediti da pristojno žive od svog rada i kako bi Zaječar ponovo bio ne samo lider u Timočkoj krajini, već i u čitavoj Srbiji.

Kampanju za predstojeće lokalne izbore GG Boško Ničić -Pokret za Krajinu nastavlja tribinom na otvorenom, na igralištu za mali fudbal, preko puta Doma kulture u Velikom Izvoru, večeras od 20 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>