Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić u Višnjaru i Zvezdanu: Neće biti zabrane čuvanja stoke!
Ničić u Višnjaru i Zvezdanu: Neće biti zabrane čuvanja stoke!

Ničić u Višnjaru i Zvezdanu: Neće biti zabrane čuvanja stoke!

Boško Ničić nosilac liste „Boško Ničić -Pokret za Krajinu“ održao je juče tribine sa meštanima naselja Višnjar i sela Zvezdan.

U Višnjaru je dogovoreno da se odmah nakon izbora formiraju posebne Mesne zajednice i da se izgrade infrastrukturni objekti koji će pratiti formiranje MZ. Dogovoren je i početak gradnje glavnog kanalizacionog cevovoda i asfaltiranje ulica u ovom naselju planom komunalne izgradnje za 2018. godinu.

-Takođe je dogovoreno da neće biti zabrane čuvanja stoke, ako se svi meštani slože, navodi se u saopštenju pokreta GG “Boško Ničić -Pokret za Krajinu“.

U Zvezdanu, u sali Doma kulture, nakon izlaganja Ničića o planovima, pre svega izgradnje kanalizacione mreže, sportskih terena za mlade i asfaltiranja sokaka, razmatrala se problematika dugovanja gradske uprave prema ovoj Mesnoj zajednici. Boško Ničić je rekao da se, bez kršenja zakona, ovaj problem lako može rešiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>