Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić u Velikom Izvoru: Prioriteti su seoske ulice, izgradnja kanalizacione mreže, elektrifikacija polja pored Timoka!
Ničić u Velikom Izvoru: Prioriteti su seoske ulice, izgradnja kanalizacione mreže, elektrifikacija polja pored Timoka!

Ničić u Velikom Izvoru: Prioriteti su seoske ulice, izgradnja kanalizacione mreže, elektrifikacija polja pored Timoka!

Nosilac liste GG Boško Ničić -Pokret za Krajinu Boško Ničić održao je juče tribinu u Velikom Izvoru.

Ničić je meštanima ovg sela predstavio program ove liste i istakao šta je u njegova dva mandata sve urađeno u ovom, najvećem, selu naše lokalne samouprave.

„U narednom periodu prioritet će pored sređivanja svih seoskih ulica i sokaka i izgradnje kanalizacione mreže i zaobilaznice, biti i elektrifikacija polja pored Timoka. Ovaj projekat obezbediće lakšu proizvodnju, pre svega, povrtarskih proizvoda koji su glavni izvor prihoda vrednih velikoizvorskih domaćina ali će se usput raditi i na sigurnom i garantovanom otkupu te proizvodnje za šta će biti zadužena ARR koja će ponovo biti formirana“, rekao je Ničić u Velikom Izvoru i dodao:

„Mi hoćemo da ljudi počnu ponovo da primaju redovne plate a nadam se da će to biti vrlo brzo, da ponovo počnu da rade javna preduzeća, danas se više ne zna koliko Zaječar ima javnih preduzeća, koliko ih je u likvidaciji i stečaju. Mora da se zna ko šta radi i gde radi. Uspeli smo da se uradi put Paraćin -Zaječar, to je bila žila kucavica kako bi razgovarali sa investitorima da dođu u naš grad“.

Ničić je, predstavljajući odborničke kandidate iz ovog sela napomenuo da će njihov zadatak biti da budu spona nove lokalne vlasti i sela i da moraju danonoćno da rade za dobrobit istog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>