Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić u Maloj Jasikovi i Dubočanu: Mora se hitno prionuti na rešavanje brojnih problema!
Ničić u Maloj Jasikovi i Dubočanu: Mora se hitno prionuti na rešavanje brojnih problema!

Ničić u Maloj Jasikovi i Dubočanu: Mora se hitno prionuti na rešavanje brojnih problema!

Tribinama u Maloj Jasikovi i Dubočanu lista  GG „Boško Ničić – Pokret za Krajinu“ završila je predizborne skupove u selima zaječarske lokalne samouprave.

Na tribini je istaknuto da period od ‎2004. -2012. godine predstavlja vreme procvata Zaječara i zaječarskih sela. Promena vlasti, pre četiri godine, potpuno je urnisala i grad i sela, navodi se u saopštenju GG „Boško Ničić – Pokret za Krajinu“.

„Mora se hitno prionuti na rešavanje brojnih problema. U ovom delu prioritet je rekonstrukcija puta Salaš -Glogovica -Dubočane -Mala Jasikova, potom obezbeđivanje rada Mesne kancelarije i redovne primarne zdravstvene zaštite i izdavanja lekova na terenu“, rekao je Ničić na tribini i dodao:

„Stalni kontak i saradnja čelnih ljudi grada sa meštanima i Mesnom zajednicom neophodan je preduslov daljeg razvoja. Praksa, koju je uvela sadašnja vlast, da se sa građanima komunicira samo pred izbore mora ostati ružna prošlost za Zaječar i zaječarska sela“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>