Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić: U građanima vidimo slogan naše kampanje IMA NADE, U ZAJEČARU MOŽE DA BUDE BOLJE!
Ničić: U građanima vidimo slogan naše kampanje IMA NADE, U ZAJEČARU MOŽE DA BUDE BOLJE!

Ničić: U građanima vidimo slogan naše kampanje IMA NADE, U ZAJEČARU MOŽE DA BUDE BOLJE!

Danas je u Zaječaru održana konferencija za novinare liste Boško Ničić -Pokret za Krajinu.

Na konferenciji je bilo reči o toku izborne kampanje ove liste za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru.

Boško Ničić nosilac i prvi na listi je ovom prilikom rekao da njihovu kampanju karakteriše dobar odziv građana na program ove liste.

„Pogotovo se to odnosi na seoske sredine, jer smo u proteklom periodu obišli više sela u zaječarskoj opštini. Isto tako u građanima vidimo slogan ove naše kampanje da ima nade, da u Zaječaru može da bude bolje, da možemo grad da izvučemo iz krize u kojoj se nalazimo. Ono što je takođe slika ove kampanje je i to da mi očigledno svima na zaječarskoj političkoj sceni predstavljamo nekakav trn u oku, što mi niti svojim nastupima na političkim tribinama pokazujemo, niti nekog izazivamo. Posebno je začuđujuće da oni sa kojima bi trebali da delimo neke vrednosti, a koje bi u budućnosti grad trebalo da izvuku iz krize, krivce za situaciju u gradu, kao i problem u svom političkom uspehu, vide u našoj listi“, rekao je Ničić.

Ničić je na konferenciji  govorio i o grupama građana koje su se neposredno pred izbore priključile Srpskoj naprednoj stranci.

„Grupa građana Za česme se priključila baš Srpskoj naprednoj stranci i to baš pred izbore. Što nisu izašli sa svojom listom, a onda dogovarali i postavljali uslov za pravljenje koalicije, ukoliko obezbede dovoljan broj odbornika?“, postavlja pitanje Ničić.

Ničić je istakao da njegova lista želi da na civilizovan način predstavi svoj program.

„I na dalje ćemo, kao što se pokazalo u Grljanu, Avramici, Borovcu, bila kiša bilo sunce, pričati sa građanima, kako bi čuli šta je to što nudimo, jer znaju da smo ljudi koji su puno uradili za ovaj grad. Mi ćemo ići javno na tribine, nećemo ići po kućama, jer mislim da se to ljudima smučilo. Naša ideja je i da na jedan civilizovan način naši programi budu dostupni biračima“, rekao je Ničić i poručio:

„Važno je i da oni koji nikada nisu izašli na izbore, izađu 23. aprila u što većem broju i iskažu svoju političku volju“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>