Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić: Primarna zdravstvena zaštita u zaječarskim selima svedena na nivo gori nego u 19. veku
Ničić: Primarna zdravstvena zaštita u zaječarskim selima svedena na nivo gori nego u 19. veku

Ničić: Primarna zdravstvena zaštita u zaječarskim selima svedena na nivo gori nego u 19. veku

Na izuzetno posećenoj tribini u Gamzigradu sinoć je meštanima svoj program izneo Boško Ničić, nosilac liste „Boško Ničić – Pokret za Krajinu“ i kandidat za gradonačelnika Zaječara.

„U vrlo plodnoj i konstruktivnoj diskusiji sa žiteljima ovog sela gotovo jednodušno je ocenjeno da su sela, u poslednje četiri godine, potpuno zapostavljena, uništene seoske institucije poput mesnih kancelarija i mesnih zajednica, da je primarna zdravstvena zaštita svedena na nivo gori nego u 19. veku, a da ulaganja u infrastrukturu nisu ni postojala“, navodi Ničić i dodaje:

„Sada je potpuno jasno zašto svi „kidišu“ na mene i našu listu. Okupili su se stari znanci ne bi li udruženi, ponovo prevarili građane i dokusurili Zaječar, po već oprobanom receptu.

Prisutnima u Gamzigradu kratko se obratila i Maja Paunković iz ovog sela, kandidat za odbornika na listi „Boško Ničić -Pokret za krajinu“.

Večeras predstavnici ove liste tribinu drže od 20 sati u selu Velika Jasikova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>