Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić traži od Policijske uprave da obelodani broj onih koji su od 1. februara do 15. arpila prijavili svoje boravište u Zaječaru
Ničić traži od Policijske uprave da obelodani broj onih  koji su od 1. februara do 15. arpila prijavili svoje boravište u Zaječaru

Ničić traži od Policijske uprave da obelodani broj onih koji su od 1. februara do 15. arpila prijavili svoje boravište u Zaječaru

Nosilac liste „Boško Ničić – Pokret za krajinu“ Boško Ničić održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je građanima Zaječara čestitao Uskrs, ali i govorio o incidentu koji se danas dogodio. 

„Žalosno je što na ovaj praznik konferenciju za štampu moramo da započnemo pričom o jednom ružnom incidentu.  Predsednik omladine SNS u Zaječaru je oko 11 sati danas napao je našu aktivistkinju koja je, da nesreća bude još veća, u tom trenutku u invalidskim kolicima gurala svog bolesnog kuma i najgrubljim psovkama i uvredama i pretnjama zahtevao od nje da skine majicu na kojoj je naš izborni slogan“, rekao je Ničić i najavio tužbe:

„Mi ćemo odmah nakon konferencije Policijskoj upravi i Tužilaštvu podneti krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje“.

Boško Ničić je na današnjoj konferenciji za novinare najavio i da će od Policijske uprave u Zaječaru zatražiti podatak o tome koliki je broj onih koji su od 1. februara do 15. arpila prijavili svoje boravište u Zaječaru.

„Od Policijske uprave tražimo da obelodane koliko je građana susednih opština, govorim o Boru, Negotinu, Knjaževcu, Sokobanji i Boljevcu, od 1. februara ove godine do 15. aprila promenilo svoje mesto boravišta i prijavilo se u Zaječaru. Ako je cifra od 1 400 tačna, onda 23. aprila  SNS u startu, kada se otvore biračka mesta, ima 5 % osvojenih glasova“, kaže Ničić i dodaje:

„Sad je jasno zašto se predsednički i lokalni izbori nisu održali istog dana“.

Ničić je na konferenciji govorio i o radovima  koji se ovih dana izvode u Zaječaru, odnosno o nasipanju zaječarskih ulica rizlom.

„Nemojte se radovati, ti radovi će trajati do prve kiše. Da li smo mi to radili? Da, radili smo, ali 4 godine. Svake godine su krpljene i rupe i posipani putevi, pa se radilo i pred izbore“, ističe Ničić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>