Najnovije vesti
Home / Izbori 2017 / NIČIĆ SLAVI U ZAJEČARU: Ovom gradu u ovom trenutku treba čvrsta vlast, stabilna, a ne vlast kompromisa!(AUDIO)
NIČIĆ SLAVI U ZAJEČARU: Ovom gradu u ovom trenutku treba čvrsta vlast, stabilna, a ne vlast kompromisa!(AUDIO)

NIČIĆ SLAVI U ZAJEČARU: Ovom gradu u ovom trenutku treba čvrsta vlast, stabilna, a ne vlast kompromisa!(AUDIO)

Nakon što je Gradska izborna komisija objavila preliminarne rezultate lokalnih izbora u Zaječaru, a na osnovu kojih je „GG Boško Ničić -Pokret za krajinu“ osvojila 31, 88% glasova, nosilac liste Boško Ničić je obraćajući se građanima, članovima i simpatizerima na gradskom trgu u Zaječaru rekao da se nada da će imati dovoljno snage da ovu pobedu sačuva.

„Dobili smo izbore , uspeli smo uprkos svemu da pobedimo i to samo zahvaljujući vama i svima onima koji su glasali. Hvala vam, ali i onima koji nisu. Ja se nadam da ćemo imati dovoljno snage da ovu pobedu sačuvamo, da ne dozvolimo matematičke kombinacije koje će dovesti do toga da ovaj grad i dalje propada. One su moguće. Ovaj rezultat od 34 % ne garantuje apsolutnu vlast, iako mislim da Zaječaru u ovom trenutku treba čvrsta vlast, stabilna a ne vlast kompromisa. Trudićemo  se u narednih nekoliko dana da razgovaramo sa onima koji to razumeju, koji ne žele da se cenjkaju nego žele da učestvuju u tome da grad izvučemo iz krize“, rekao je Ničić i dodao:

„Imam toliko ljudskog dostajnstva da onima koji su me prodali ne dozvolim da to ponovo rade. Ako je cena toga da ostanemo opozicija, ostaćemo dostojanstvena opozicija, pre nego neko ko se pogađa sa onima koji bi ponovo da čuvaju sve ono što su nekada dobili od nas i prodali. Možemo da se dogovoramo,  ali ne možemo da vraćamo one koji su oteli mandate građana i preleteli tamo gde građani nisu želeli“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>